P.E. INSTRUCTIONAL MINUTES


HENRY J. KAISER, Jr.  ELEMENTARY SCHOOL

P.E. INSTRUCTIONAL MINUTES

CLASSROOM POSTING

1st  GRADE: Rachel Klapperich

Monday 2:00 – 2:15 15 minutes                         TOTAL = 100 minutes each week

Tuesday 1:20 – 1:45 25 minutes                         200 minutes every ten days

Thursday 11:15 – 12:00 45 minutes

Friday 2:00 – 2:15 15 minutes

1st GRADE: Amy Haruyama

Monday 2:00 – 2:10 10 minutes                        TOTAL =  100 minutes  each week

Tuesday 2:00 – 2:10 10 minutes                        200 minutes every ten days

Wednesday 9:15 – 9:25 10 minutes

Thursday 9:35 – 10:20 45 minutes

Friday 9:15 – 9:25 10 minutes

Friday 2:00 – 2:15 15 minutes

2nd GRADE: Margaret  Yang 

Monday 8:50 – 9:15 25 minutes                      TOTAL =  100 minutes each week

Wednesday 8:50 – 9:15 25 minutes                200 minutes every ten days

Friday 12:45 – 1:35 50 minutes

2nd GRADE: Mary McGhee

Monday 8:50 – 9:05 15 minutes                     TOTAL = 100 minutes each week

Wednesday 8:50 – 9:10 20 minutes               200 minutes every ten days

Thursday 8:50 – 9:10 20 minutes

Friday 10:30 – 11:15 45 minutes

3rd GRADE: Amelia Bailey

Regular Weeks:

Monday 8:50 – 9:05 15 minutes                     TOTAL = 100 minutes each week

                 2:00 – 2:10 10 minutes

Wednesday 8:50 – 9:05 15 minutes                200 minutes every 10 days

Thursday 8:45 – 9:30 45 minutes

Friday 8:50 – 9:05 15 minutes

Play Works Weeks:

Monday 8:50 – 9:05 15 minutes

                 2:00 – 2:10 10 minutes

Wednesday 8:50 – 9:05 15 minutes

Thursday 8:45 – 9:30 45 minutes

Friday 8:50 – 9:05 15 minutes

3rd GRADE: Kathleen Hunter

Regular Weeks:

Monday 8:50 – 9:05 15 minutes                     TOTAL = 100 minutes each week

                2:00 – 2:10 10 minutes

Wednesday 8:50 – 9:05 15 minutes               200 minutes every  10 days

Friday 8:50 – 9:05 15 minutes

             11:20 – 12:05    45 minutes

Play Weeks:

Monday  2:00 – 2:10 10 minutes

Wednesday 9:20 – 9:50 30 minutes               

Friday 8:50 – 9:05 15 minutes

             11:20 – 12:05    45 minutes

4th/5th GRADE: Caroline Piper

Tuesday 9:40 – 10:15 35 minutes                 TOTAL = 100 minutes each week

Thursday 8:50 – 9:10 20 minutes                200 minutes every ten days

Friday 8:45 – 9:30 45 minutes

4th/5th GRADE: Stephen Neat

Monday 11:10 – 12:05 55 minutes               TOTAL = 100 minutes each week

Thursday 9:30 – 10:15 45 minutes             200 minutes every ten days

4th/5th GRADE:    Janan  Apaydin

Monday 8:50 – 9:05 15 minutes                 TOTAL = 100 minutes each week

10:30 – 10:40     10 minutes                         200 minutes every ten days

Tuesday 8:50 – 9:05 15 minutes

Thursday 2:10 – 3:00 50 minutes

                  10:30- 10:4 10 minutes